تغذیه
اگر در گروه طرفداران میوه زیتون باشید حتما با انواع شورهای زیتون باهسته، بی هسته و شکسته که در بسته بندی های بهداشتی یا به صورت فله ای در حلب ها یا ظروف شیشه ای بزرگ عرضه می شوند مواجه شده اید و شاید این سوال برایتان مطرح شده باشد که کدامیک از انواع این زیتون ها برای مصرف روزانه مناسب ترند.
یکی از راه های مرسوم شیرین کردن میوه زیتون، تلخی زدایی آن با سود یا آب آهک و سپس آب نمک است.
سود مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی از نوع فود گرید و مجاز برای
مصارف خوراکی بوده و در صورتی که سود پس از تلخی زدایی به طور کامل از
بافت میوه خارج شود هیچ مشکلی برای سلامت
ایجاد نمی کند.
کدام نوع زیتون جهت استفاده روزانه مناسب تر است؟